Perjantain juoksutunti on kaikille ilmainen. Tule mukaan lenkkeilemään porukassa ja kuuntelemaan vinkkejä juoksun saloihin.              

 

Su 4.8. klo 9.30 pyöräretki Otamukseen, jossa myös n. 5km kävelyretki luontopolulla. Lähtö liikuntakeskuksen pihasta. Matka n. 23km/suunta.

Pyöräretki on ilmainen!

 

Muutoksia jumppiin:  

To 11.7. Circuit klo 18.15 (Pauliina)Ei muita jumppia!

Pe 12.7. Pumppaus klo 17.15, Juoksu normaalisti.

Su 14.7. Ei jumppia!

Ma 22.7. Ei Zumbaa

Ma 29.7. Ei Zumbaa                                                  

Ti 13.8. Ei Kahvakuulaa, muut normaalisti

 

 

 

 

 

 

Tarkkaa tietoa kehonkoostumuksesta halvalla!

Inbody kehonkoostumusmittaus 25€, voimassa olevaa jumppakorttia tai liikuntakeskuksen korttia vilauttamalla 15€, kahdelle hengelle mittaus 30€ ja kolmelle hengelle 39€. Ryhmissä tulevien tulokset käydään yhdessä läpi samalla kertaa. Käytössämme on luotettava ja tarkka Inbody 770-laite. Lisää tietoa yläpalkin inbody-osiosta.

Varaa aikasi mittaukseen numerosta 050 5487661 Markus, 040 828 5700 Anu tai liikuntapyorre@gmail.com

 

                                      

Liikunta Pyörre tarjoaa monipuolisia ryhmäliikuntatunteja ja personal trainer-palveluja Nokian liikuntakeskuksen tiloissa Ilkantie 18, Nokia. Erilaisia tehokkaita jumppia on joka viikko ohjelmassa reilusti. Tarjolla on Zumbaa, Kuntonyrkkeilyä, Kehonhuoltoa, Pumppausta ja vaikka mitä.

Mukaan liikunnan pyörteeseen pääset ilman minkäänlaista sitovaa jäsenyyttä. Tunneille pääset joko kertamaksulla, kymppikortilla tai kuukausikortilla. 

Ryhmäliikunnan lisäksi Liikunta Pyörteen oma personal trainer ohjaa, opastaa ja tsemppaa sinut tavoitteisiisi.

Rohkeasti mukaan!