Tuntien sisältö

Kaikki tunnit sopivat sekä miehille että naisille! Mukaan vain rohkeasti!

Voimapumppi - Kuten Pumppaus, mutta sarjat huomattavasti lyhyempiä ja suuremmilla painoilla.

Vatsa&selkä Tehokkaan keskivartaloa lämmittävän askellusosuuden jälkeen tehdään monipuolisia lihaskuntoliikkeitä eri välineillä keskittyen vatsa-, selkä-, kylki- ja pakaralihaksiin unohtamatta rangan liikkuvuusharjoituksia.

Spinning – Sisäpyöräilyä kaiken kuntoisille musiikin rytmissä, voit itse säätää pyörän vastuksen kuntosi mukaan. Tehokas kunnonkohottaja! Mukaan juotavaa, hikipyyhe, kengät. Ei leveälahkeisia housuja!

Pumppaus – Lihashuoltoa/kuntoa monipuolisesti kaiken kuntoisille. Tunnilla käytetään vapaita painoja sekä hyödynnetään kehon omaa painoa.

Lihas & syke – Tunnilla kehitetään lihaksia sekä nostetaan kuntoa sykettä kohottavilla liikkeillä.

Kuntonyrkkeily – Iskuja omaan tahtiin helpoilla tehokkailla sarjoilla, erien väliin lihashuoltoa ja sykkeennostoa. Kaiken kuntoisille, hyvä niska-hartiaseudulle, tehokasta ja mukavaa liikuntaa.  Tunnilla musiikki antamassa tsemppiä.

Kehon huolto & hallinta – Keskitytään tärkeisiin lihasryhmiin ja tasapainottaviin liikkeisiin. Liikkeet tehdään rauhallisesti ja turvallisesti.

Vatsa & peppu – Tunnilla keskitytään vatsan ja pakaranseudun lihaksiin helpoilla ja tehokkailla liikkeillä. Näillä lihaksilla on suuri merkitys kehon ryhtiin ja selän hyvinvointiin.

Step/Iisistep - Askellusta steplaudoille musiikin tahdissa. Tehokas hikeä hyvin irroittava tunti.

Zumba – Tansillinen tehokas, monipuolinen tanssitunti. Lanteet pyörimään ja mukaan!

Muokkaus – Monipuolinen lihaskuntotunti, jossa käydään koko kroppa läpi.

Venyttely – Huolletaan lihaksia ja keskitytään liikkuvuuteen.

Kahvakuula – Lihaskuntotunti missä käytetään kahvakuulaa monipuolisesti liikkeissä.

Juoksutunti – Tunnilla edetään rauhalliseen tahtiin siten, että kaikki pysyvät mukana. Tunnilla mahdollisuus sakkolenkkeihin, jos energiaa pursuaa yli. Mukava ja helppo tapa lähteä lenkille. Tunnin aikana mahdollisuus kysellä vinkkejä ja tutustua muihin lenkkeilijöihin. Tunti sopii kaikille. Myös kovakuntoiset hyötyvät lenkin rauhallisesta vauhdista. Tunnin aikana on tarjolla myös vinkkejä, haasteita tulevaisuuteen, tekniikkaa ja vaikka mitä. Tunnilla useimmiten kaksi vetäjää, joilla vuosien kokemus. Tunnille säänmukainen varustus sekä aina hyvät lenkkitossut!

Teho - Nimensä mukainen sykettä nostava tunti, joka polttaa reilusti kaloreita. Sopii kaikille ja kaiken kuntoisille.

 

Kysymyksiä ja palautetta osoitteeseen: liikuntapyorre@gmail.com

©2019 Tuntien sisältö | Liikunta Pyörre - Putteri (MMD Networks Oy)