Perjantain juoksutunti on kaikille ilmainen. Tule mukaan lenkkeilemään porukassa ja kuuntelemaan vinkkejä juoksun saloihin.

 

                             

Su 19.8. klo 8.30 Otamus-pyöräretki. Pyöräillään Otamussillan kahvilaan n.21km suuntaansa, kävellään parin kilometrin luontopolku ja tietty kahvitellaan. Kaikki mukaan!!

 

Muutoksia tuleviin jumppiin:

 

Heinäkuu

Ti 24.7. Vain Kahvakuula klo 19.00-19.55. Ei muita jumppia!!!

To 26.7. Spinning normaalisti, jonka jälkeen Lihas&Sykkeen tilalla ilmainen ulkoliikuntatunti. Uikkarit mukaan, jos haluat käydä pulahtamassa tunnin jälkeen.

 

Elokuu

Ti 14.8. Ei Kahvakuulaa, muut jumpat normaalisti

Su 12.8. Ei jumppia

Su 26.8. Ei jumppia

 

Tarkkaa tietoa kehonkoostumuksesta halvalla!

Inbody kehonkoostumusmittaus 25€, voimassa olevaa jumppakorttia tai liikuntakeskuksen korttia vilauttamalla 15€, kahdelle hengelle mittaus 30€ ja kolmelle hengelle 39€. Ryhmissä tulevien tulokset käydään yhdessä läpi samalla kertaa. Käytössämme on luotettava ja tarkka Inbody 770-laite. Lisää tietoa yläpalkin inbody-osiosta.

Varaa aikasi mittaukseen numerosta 050 5487661 Markus, 040 828 5700 Anu tai liikuntapyorre@gmail.com

 

                                      

Liikunta Pyörre tarjoaa monipuolisia ryhmäliikuntatunteja ja personal trainer-palveluja Nokian liikuntakeskuksen tiloissa Ilkantie 18, Nokia. Erilaisia tehokkaita jumppia on joka viikko ohjelmassa reilusti yli 20 tuntia. Tarjolla on Zumbaa, Kuntonyrkkeilyä, Kehonhuoltoa, Pumppausta ja vaikka mitä.

Mukaan liikunnan pyörteeseen pääset ilman minkäänlaista sitovaa jäsenyyttä. Tunneille pääset joko kertamaksulla, kymppikortilla tai kuukausikortilla. 

Ryhmäliikunnan lisäksi Liikunta Pyörteen oma personal trainer ohjaa, opastaa ja tsemppaa sinut tavoitteisiisi.

Rohkeasti mukaan!

 

 

©2018 Etusivu | Liikunta Pyörre - Putteri (MMD Networks Oy)