Jumpille vain kertamaksulla 5,5€

                             

                                                         

 

 

 

 

Jumppahinnasto

Kertamaksu              5,5€ 

Kuukausikortti         59€                      

Yhdistelmäkortti KK 69€ salia ja jumppaa

Huom! Jumppakortteihin lisäaikaa vain sairauslomatodistusta vastaan. Vähintään viikon poissaolo.

Kertamaksulla mukaan 30min., 45min. ja 55min. jumpille sama sääntö kymppikortin ruuduille.

 

Tuntien sisältö

Kaikki tunnit sopivat sekä miehille että naisille! Mukaan vain rohkeasti!

Voimapumppi - Kuten Pumppaus, mutta sarjat huomattavasti lyhyempiä ja suuremmilla painoilla.

Spinning – Sisäpyöräilyä kaiken kuntoisille musiikin rytmissä, voit itse säätää pyörän vastuksen kuntosi mukaan. Tehokas kunnonkohottaja! Mukaan juotavaa, hikipyyhe, kengät. Ei leveälahkeisia housuja!

Pumppaus – Lihashuoltoa/kuntoa monipuolisesti kaiken kuntoisille. Tunnilla käytetään vapaita painoja sekä hyödynnetään kehon omaa painoa. 

Lihas & syke – Tunnilla kehitetään lihaksia sekä nostetaan kuntoa sykettä kohottavilla liikkeillä. 

Kuntonyrkkeily – Iskuja omaan tahtiin helpoilla tehokkailla sarjoilla, erien väliin lihashuoltoa ja sykkeennostoa. Kaiken kuntoisille, hyvä niska-hartiaseudulle, tehokasta ja mukavaa liikuntaa.  Tunnilla musiikki antamassa tsemppiä.

Kehon huolto & hallinta – Keskitytään tärkeisiin lihasryhmiin ja tasapainottaviin liikkeisiin. Liikkeet tehdään rauhallisesti ja turvallisesti. 

Vatsa & peppu – Tunnilla keskitytään vatsan ja pakaranseudun lihaksiin helpoilla ja tehokkailla liikkeillä. Näillä lihaksilla on suuri merkitys kehon ryhtiin ja selän hyvinvointiin.

Venyttely – Huolletaan lihaksia ja keskitytään liikkuvuuteen.

Juoksutunti – Tunnilla edetään rauhalliseen tahtiin siten, että kaikki pysyvät mukana. Tunnilla mahdollisuus sakkolenkkeihin, jos energiaa pursuaa yli. Mukava ja helppo tapa lähteä lenkille. Tunnin aikana mahdollisuus kysellä vinkkejä ja tutustua muihin lenkkeilijöihin. Tunti sopii kaikille. Myös kovakuntoiset hyötyvät lenkin rauhallisesta vauhdista. Tunnin aikana on tarjolla myös vinkkejä, haasteita tulevaisuuteen, tekniikkaa ja vaikka mitä. Tunnilla useimmiten kaksi vetäjää, joilla vuosien kokemus. Tunnille säänmukainen varustus sekä aina hyvät lenkkitossut!

Liikkuvuus&Venyttely - Tunnilla edistetään jokaiselle tärkeää liikkuvuutta sekä venytellään lihaksista kireydet. Liikkuvuus ja normaali lihaksen pituus ovat erittäin tärkeitä asioita joka päiväisessä elämässä, mutta varsinkin lähdettäessä liikuntasuorituksiin.

 

Kysymyksiä ja palautetta osoitteeseen: liikuntapyorre@gmail.com

©2022 Jumpat | Liikunta Pyörre - Putteri (MMD Networks Oy)